Комплексът от 17 651 кв.м, струващ милиарди долари, кацнал на скалите

...
Комплексът от 17 651 кв.м, струващ милиарди долари, кацнал на скалите
Коментари Харесай

Ето къде се намира тайният бункер на Владимир Путин?

Комплексът от 17 651 кв.м, струващ милиарди долари, кацнал на скалите с аспект към Черно море, разполага с целия разкош, който един човек може да желае.

- Какво има в двореца на Владимир Путин?

- Откритията на Алексей Навални.

- Тайните тунели под двореца.

- Предпазни средства против химически и други офанзиви.

- Разликата сред скривалищата на съветския и американския президент против нуклеарна офанзива.

Откритието на Алексей Навални

Както стана ясно от следствие на Алексей Навални, дворецът на Владимир Путин разполага със собствена църква, винарска маза и казино. Има салон за наргиле, стълб за стриптизьорки, дендрариум и ледена пързалка за хокей, споделя Business Insider, представен от bTV.  Но триумф с поръчването на храна за у дома - сигурността е извънредно строга. Императорската вила на Путин е изолирана от страната, която той ръководи, със 17 000 акра гори и специфична зона, неразрешена за полети.

Предпазните ограничения са повече от параноични от страна на Путин. По-рано този месец съветските управляващи обявиха, че два дрона са се пробвали да убият Путин при несполучлив удар, приключил с детонация над Кремъл.

Но макар целия този княжески разкош, строителите на двореца наподобява са пренебрегнали един значим подробност. Те не съумяха да скрият проектите, показващи два комплицирани тунела, минаващи под дворцовия комплекс - проекти, които всеки способен уред на държавната сигурност би се борил със зъби и нокти да резервира в загадка.

Всъщност те бяха оповестени обществено в съветския интернет. Metro Style, към този момент фиктивен съветски създател, разгласява диаграмите на уеб страницата си, с цел да покаже работата си при започване на 2010 година Те можеха да се видят онлайн чак през 2016 година

Подземният комплекс под двореца на Путин се състои от два обособени тунела, свързани с асансьор, който се спуска на към 50 метра под повърхността. Архитектурните проекти демонстрират, че тунелите, обгърнати в пълен бетон, са снабдени с задоволително прясна вода, вентилация и дълги кабели, с цел да поддържат VIP жителите в продължение на дни или седмици.

Изходите от тези тунели се виждат тъкмо под дворцовия комплекс, на голата канара, издигаща се от плажа. Долният тунел включва преносима пътека, водеща до изхода.

Всички водачи на нуклеарни страни вършат проекти за рискови непредвидени обстановки. Американският президент има спешен бункер под Белия дом и Маунт Уедър във Вирджиния. Но за разлика от американските уреди, черноморският комплекс беше частно финансиран и остава частна благосъстоятелност. Двата тунела са дълги надлежно 40 и 60 метра и необятни 6 метра, създавайки към 603 кв.м евентуално пространство, което носи признаци, че е стабилно на гърмеж. Тяхната дарба да устоят на въздействието на нуклеарен гърмеж или разбиваща бункер бомба ще зависи от два фактора, които не са в диаграмите - по какъв начин са подсилени бетонните черупки на тунелите. 

Те демонстрират няколко характерности, които допускат, че Путин е поръчал структурата с поради най-лошите сюжети. Множеството вентилационни шахти и двата обособени тунела биха могли да бъдат проектирани с мисъл за химическа офанзива, утайване на остатъци, които затрудняват цялостното ограничение на доставките на чист въздух.

Диаграмите не оферират никакви подробни изгледи на структури на изток от тунелния комплекс. Като се има поради, че наподобява, че свързва тунелите с път, допустимо е източните структури да са проектирани да бъдат маршрут, през който доставките могат да бъдат заредени през скрития асансьор и в дворцовия комплекс. Габришевски акцентира зона покрай края на пътя, до тунелния комплекс, която може да се употребява за товарене и разтоварване на колета с доставки. Връзка към диаграмите, непокътната за бъдещето в интернет архива на Wayback Machine, популяризирана от години измежду московска субкултура, известна като " копачи “, градски откриватели, които посещават и документират неразрешени места, преди да се появи в обстоен отчет за двореца, събран от Навални, съветският опозиционен политик, който в този момент излежава 9-годишна присъда в съветска наказателна колония.

Диаграмите бяха показани за първи път на вниманието на Insider от неизвестен копач, който сподели, че е обвързван с група, наречена " Sect Ze ". Говорител на групата сподели в сменен имейл, че те споделят откритията си, " тъй като сме изтощени от глупавата физиономия на Путин и желаеме да покажем неговия параноичен под земята превоз “. В следващ видео диалог той сподели, че приказва, с цел да " приближи края на режима “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР